BENVINGUTS A FUTBOL GIRONÍ TOTAL

El Cassà de tercera divisió ha aconseguit un important empat a zero gols al camp del Vilanova en un partit marcat per les baixes del nostre conjunt que ha lluitat fins al final per assolir un punt. L'equip cassanenc afrontava el partit a Vilanova amb sis baixes del primer equip, cosa que ha obligat a Robert Vila a tirar del segon equip i homes com Rubio o el juvenil Abu han tingut minuts en aquest partit de la dotzena jornada del campionat de lliga de tercera divisió. A la segona part l'expulsió de Masó ha deixat el Cassà en inferioritat però ha mantingut el marcador a zero i fins i tot al final podria haver guanyat però el llançament de flauta de Cornellà s'ha estavellat al travesser. També podria ser excusa el recital que va oferir el dimecres passat la Unió Deportiva Cassà contra el Vilajuïga en què l'equip de Robert Vila va derrotar de manera clara per 4 gols a un al municipal de Cassà de la Selva.
Resum: La primera meitat del partit ha estat mancada de centracampisme. No hi havia triangulacions al mig del camp i faltava més mobilitat de pilota per part dels dos equips. El CF Vilanova ha tingut moltes ocasions, tantes com set, però cap d'elles ha estat suficient per poder obrir el marcador de l'Alumnes Obrers. L'ocasió nés clara ha estat la pilota que Santi Triguero ha enviat al travesser després d'un bon xut. De totes maneres, el joc no ha estat gaire vistós i es podria qualificar inclós d'avorrit. En la segona meitat no hi ha hagut tantes ocasions per part cap dels dos equips, però el joc ha millorat amb l'entrada al camp de David Ávila, Cano i Pep. El moviment de la pilota era més ràpid i el Vilanova creava més sensació de perill. El Cassà per la seva banda, ha vingut a especular amb el resultat, però finalment s'ha sortit amb la seva, ha sumat un punt sense fer gairebé res. Després del partit i de les ocasions que ha tingut el Vilanova es podira afirmar que els homes de Santi Palanca han deixat perdre dos punts importants, com explicava Santi Palanca en la roda de premsa posterior al matx. La setmana vinent, el CF Vilanova viatgen al camp del Blanes després d'haver perdut 4 punts amb equips, a priori, assequibles.

Onzes titulars
CFVilanova: Mario León, Yélamos, Sergio Alburquerque, Baraldés, Jarabo, Boira, Epitié, Santi Triguero, Edgar Cañellas, Folguera i Eloi. Des de la banqueta han sortit Cano, David Ávila i Pep.

Cassà: Fran, Riart, Vallho, Masó, Chicho, Marc Vila, Manolo, Guillem, Guitart, Revert i Alabau. Des de la banqueta han sortit Teixidor, Abu i Rubio

5 Comments:

  1. Anónimo said...
    Ja cal que s'espavili el Cassà, que pot més. Hem de mirar d'emportar-nos tres punts més sovint, que en total ja en són quatre aquesta temporada i no es pot permetre el luxe d'abaixar el ritme en aquest partit que ve contra el Banyoles!
    Anónimo said...
    El Banyoles està en baixa forma i està passant per mals moments, és el cuer de la categoria; s'ha d'aprofitar. He sentit que no van gaire bé de defensa.
    Anónimo said...
    Baixa forma, no! putejats, si!
    Iwill said...
    Crec que serà un partit bonic de veure.
    Anónimo said...
    Aquet que diu això de putejats?¿?buno diguem que es la opinio d´un soci que sen els colors..Però si alguna cosa de bo ma ensenyat el futbol,es que quan un equip es millor que tu,nomes es fot fer una cosa si ets un Sr. felicitats i son millors els teus rivals i s´ha acabat..Un dia pots perdre x l´arbitre,i dos..Però quan nas perdut 9 haviam siguem una mica mes realistes no intentem enguenyar la gen que no som TONTUS
    A LA VIDA S´HA DE DIR TOTA LA BRITAT I NO LA QUE INTERESA PER EMPLENAR DIARIS I FE VEURA QUE TOT VA BE A BANYOLES!!!

Post a Comment