BENVINGUTS A FUTBOL GIRONÍ TOTAL

Després d'una ratxa positiva en els darrers partits el Cassà només va poder empatar en el derbi contra el Banyoles en partit de tercera divisió jugat diumenge al matí al camp cassanenc. L'empat a un va fet justícia al joc dels dos conjunts. El partit de diumenge al matí es presentava difícil pel Cassà degut a les múltiples baixes que van obligar a Robert Vila a tirar del planter. Això ha permès que en els darrers minuts del matx hagin debutat dos juvenils a Cassà a tercera divisió: Abu Diallo i Adrià Salas. Les seves actuacions no han permès però que el Cassà guanyés un partit sense gaire ritme que el Banyoles, cuer de la categoria, fins i tot podia haver guanyat. El Cassà s'ha avançat a la primera part amb un gol de Guitart, però al segon temps s'ha adormit, no ha sabut imposar el seu ritme i ha permès que el Banyoles empatés en un xut des de fora l'àrea. Malgrat l'empenta dels darrers minuts, l'equip local no ha trobat més el forat del gol i ha acabat cedint dos punts que deixen el nostre equip a la dotzena posició del grup Vè de tercera divisió.
Alineacions:
UD Cassà: Fran, Riart, Vallho, Quim Boades, Marc Vila, Guillem Cornellà, Chicho, Revert, Manel Sanchez, Ferran Alabau i Francesc Guitart (a la banqueta s'han quedat: Cítores, Abu, Adrià Salas, Marc Teixidor, Oscar Rubio)
CD Banyoles: Gerardo, Castro, Carles, Brian, Raset, Melero, Guiti, Arimany, Matamala, Alex Graneli, Coro (a la banqueta s'han quedat: Biayse, Alexis, Guifreum Ritxi, Ignasi)

Amonestacions: Al Cassà: Ferran Alabau i a Manel Sanchez i per part del CD Banyoles: Arimany, Guiti, Sergi Raset, Brian i Alex Graneli
Aqui teniu un video del primer gol

0 Comments:

Post a Comment