BENVINGUTS A FUTBOL GIRONÍ TOTAL

Aquest darrer diumenge (9/11/08) es va celebrar en el camp municipal de Llagostera, la presentació del futbol base de la U.E. Llagostera. La jornada va començar amb la desfilada de tots els equips de l’entitat des de els més menuts (Prebenjami D) fins el nostre 1er equip (flamant primer classificat de la Primera catalana), amb un total de 180 esportistes dels equips: Prebenjami D, Prebenjami C, Benjami B, Benjami A, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Femení, 3era Regional i Primera Catalana. A continuació es va disputar el partit corresponent a la jornada n.11 de Primera catalana entre la U.E. Llagostera i el Marianao Poblet, el qual va suposar una nova victòria per el nostre equip per 3-1, per finalitzar la jornada es va celebrar un partit amistós entre l’equip Cadet de la U.E. Llagostera i l’equip Infantil “A” del R.C.D. Espanyol (divisió d’honor), que va acabar amb un insòlid marcador de . Des de la U.E. Llagostera volem agrair a tothom (pares, mares, nens, socis, aficionats...) la seva assistència, així com donar les gràcies per el civisme mostrat en tota la diada. També voldríem donar les gràcies al consistori de l’Ajuntament de Llagostera, encapçalat per el seu Alcalde, el senyor Fermí Santamaria, per l’esforç que han fet perquè la vila de Llagostera tingui una magnifica instal•lació per la pràctica del futbol.

Resum del partit: El lider va saber treure profit de la seva eficàcia de cara al gol i el resultat, segons el que es va poder veure al partit el resultat potser va ser una mica distanciatda. Fins a tres ocasions va disposar el CD Marianao Poblet en la primera meitat per altre banda, els jugadors llagostarenc tant sols en van disposar d'una,però aquests van saber esprémer-la al màxim i Casagran en el minut 26 de partit avançaria a l'UE Llagostera i així acabaria la primera meitat. El lider posseïx jugadors de bon tros ofici i van saber llegir molt bé el partit. En la segona meitat Jordi Sánchez d'un fort "xut" igualava el partit en el min.57, però, les coses es començaven a posar crues per l'equip d'Oriol Alsina, però no va ser fins el minut min. 60 de partit que el col·legiat pitaria una falta a la frontal de l'àrea i Palomeras s'encarregaria d'establir el 2-1 de falta directa. A partir d'aquí, el conjunt de Sant Boi va anar a la recerca de l'empat, però no van estar encertats i quan ja el públic demanava l'hora, en una jugada per banda esquerra del conjunt local un jugador és derrocat per el defensor Artur dins de l'àrea i l'àrbitre decreta penal. Alex Almansa és l'encarregat de llançar-lo i d'aquesta manera posava el 3-1 definitiu.

2 Comments:

  1. Anónimo said...
    Aquest any l'UE Llagostera m'agrada força com juga i crec que si continua així, pot arrivar ser campió més aviat del que es pot esperar. Si guanyés la 1a divisió catalana en ser el primer any en que la disputen, de la història, seria dels pocs equips en que la guanyen sent el primer any.
    Anónimo said...
    Si, porta cinc anys seguits pujant categories, des de segona regional i l'any que bé si tot va bé a TERCERA!

Post a Comment