BENVINGUTS A FUTBOL GIRONÍ TOTAL

Ahir, el CE L'Hospitalet es va classificar com lider provisional de la Tercera Divsió després de guanyar un partit que s'havia suspès referent a la onzena jornada de lliga davant d'un Blanes molt lluitador, que tenia cert avantatge de jugar a camp propi. A primera part, en el minut vint, va arribar el primer i únic gol del partit després de que Manel aprofités una passada d'Oscar Ollés per enviar l'esfèrica al fons de la xarxa i d'aquesta manera endur-se els tres punts cap a casa. Durant la segona part l'equip visitant va tractar de mantenir el seu avantatge, però sense renunciar a l'atac, mentre que el Blanes de dedicava a penjar pilotes en l'àrea, amb la idea de que algun davanter pogués aprofitar-les.
Alineació del CD Blanes: Rico, Serrano, Santos, Yael, Stiven (Sarabia min.57), Quique (Josué min.35), Uri, Roca, Narcis, Barbero y Rodri.

Alineació del C.E.L´Hospitalet: Caviotto, Siscu, Jornet, Morales, David Andreu, Hanmouch, Manel, Corominas, Pedro (Cristian Lobato min 85), Olles (Velamazán min.70) y Montero (Cristian Alfonso min.73).

Àrbitre Sr.José Diaz Rubio: aceptable, va ensenyar targetes grogues a Barbero, Uri, Josué del Blanes i a Morales, Hanmouch, Montero i doble amonestació a Manel de l'Hospitalet.


Goles 0 – 1 Manel min.20
Només podem dir que encara falta molta lliga per endavant i que el Blanes encara pot demostrar que és un clar aspirant a l'ascens.

0 Comments:

Post a Comment