BENVINGUTS A FUTBOL GIRONÍ TOTAL

Un gol del Ricoh Premià als 20 segons de reiniciar-se el partit va sentenciar el Banyoles, que continua enfonsat a la classificació de Tercera Divsió. Era el 2-0, i posava la remuntada molt complicada a l'equip de l'Estany, que quan el partit es va suspendre per la pluja ja perdia per la mínima. De totes maneres aquest segon gol va arribar després d'un error de l'àrbitre, perquè el partit havia d'haver començat amb un servei de banda del Banyoles i, en canvi, ho va fer amb pilota pels locals, tot i les protestes de l'equip de Javi García.
Una vegada més la sort va girar l'esquena al Banyoles. Tit i veure's d'entrada amb un 2-0, els de l'Estany van tenir l'opció d'entrar dins del partit gràcies al gol de Giti que escurçava distàncies i poc després va enviar al pal un xut que hauria pogut ser el 2-2. No va ser així, i en canvi sí que va arribar el tercer dels locals, que aleshores sí, ho deixava tot dat i benït. El Premià va marcar dos gols més i el Banyoles va tornar buit, enfonsat a la cua i ja pensant en el derbi de Diumenge a Cassà (12:00). Aquest resultat deixa el Ricoh Premià a la tretzena plaça, amb 14 punts, empatat amb els veïns del Mataró, mentre que el Banyoles es manté a la darrera posició del grup, amb només 4 punts de 36 possibles. Caldrà veure a les properes hores si Javi García és ratificat al càrrec o bé es produeix el segon relleu de la temporada a Tercera, després del de David Capdevila al capdavant del Balaguer.
Alineacions:
Ricoh Premià: Suriñach, Maik (Adia, min. 70), Ruben Ortiz, Parres, Ruben Salvador, Calvo, Joel, Gerard, Bakary, Aleix i Gascón.
Banyoles: Alexis, Castro, Arimany (Prujà, min.83), Toni (Joel, min. 70), Raset, Melero, Giti, Coro, Matamala, Granell i Sergi Teixidor.
Àrbitre: José Barrera. Discret. Va expulsar el local Bakary amb vermella directe (min. 68). Va amonestar Ruben dels locals i Toni, Raset i Sergi (2) del Banyoles, que va ser expulsat al minut 71.


Gols:
1-0: min.10, Bakary
2-0: min.26, Bakary
2-1: min.41, Giti
3-1: min.49, Gascón
4-1: min.65, Gascón
5-1: min.71, Bakary


(Diari de Girona)

2 Comments:

  1. Anónimo said...
    La cosa ja comença a ser preocupant... 5 gols són masses. La sort tornarà el diumenge a Cassà! Ànims Banyoles
    Iwill said...
    El Cassà està molt animat, després de guanyar al Vilajuiga per 4-1 i d'empatar a Vilanova surtirà a totes i lluitarà fins al final per obtenir els tres punts. De ben segur que si.

Post a Comment