BENVINGUTS A FUTBOL GIRONÍ TOTAL

El camp municipal de Blanes es vesteix de gala aquest vespre (20:30) per rebre un dels equips punters de Tercera Divisió. Els homes de Paco Caballo, decebuts de l'empat del passat cap de setmana contra el Vilajuïga en el dervi gironí, s'enfronten a l'Hospitalet en un partit corresponent a l'onzena jornada de Lliga, en un centre que va haver de ser suspés en el seu dia per culpa dels aiguats que van caure a les comarques gironines. "Serà molt complicat, això segur", reconeix el tècnic del Blanes. I de raó no li'n falta. L'hospitalet, segon a la classificació, és l'únic equip de Tercera que encara no ha perdut cap partit aquesta temporada i, a més, és el conjunt menys golejat de tota la categoria (tant sols té 7 gols en contra). Davant d'ells, el Blanes. Un comnjunt que, tot i començar la lliga amb ganes de no passar gaires problemes, podria col·locar-se a només un punt de l'ascens si aconsegueix la victòria. "És una bona oportunitat per sumar", reconeix Carballo, qui explica que el partit "arriba en un bon moment. Esperem que sigui una festa i malgrat jugar-se entre setmana, esperem que el públic respongui". Encara que l'empat enfront el Vilajuïga no ha estat una bona notícia per al vestidor ("amb el marcador a favor vam relaxar-nos massa"), Carballo assegura que l'equip està molt motivat.
Estadi Municipal de Blanes
Àrbitre: José Díaz
Blanes (alinineació): Rico, Serrano, Yael, Santos, Gerard, Roca, Quique, Narcís, Uri, Rodri i Sarabia.
Hospitalet (alineació: Craviotto, Siscu, Dani Morales, Jornet, David Andreu, Manel, Toni Velamazán, Hammouch, Corominas, Montero i Pedro Garcia.

1 Comment:

  1. Anónimo said...
    Blanes 0
    Rico. Serrano, Santos, Yael, Stiven (Sarabia min.57), Quique (Josué min.35), Uri, Roca, Narcis, Barbero y Rodri

    C.E.L´Hospitalet 1
    Caviotto, Siscu, Jornet, Morales, David Andreu, Hanmouch, Manel, Corominas, Pedro (Cristian Lobato min 85), Olles (Velamazán min.70) y Montero (Cristian Alfonso min.73).

    Arbitro
    Sr.Diaz Rubio, aceptable, mostró tarjetas amarillas a Barbero, Uri, Josué del Blanes y a Morales, Hanmouch, Montero y doble amarilla a Manel del Hospitalet.

    Goles
    0 – 1 Manel min.20

Post a Comment